Category: Prostituerade Södertälje

Hot stone massage stockholm massage solna

16.11.2015

hot stone massage stockholm massage solna

Vid Hot Stone Massage används lavastenar, som är polerade och slipade släta av vind och vatten. Hot Stone Massage ökar blod- och lymfcirkulationen. Syretillförseln till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner(gifter) och avfallsprodukter från musklerna. Vi har även Gabriella som är certifierad hälsocoach, massör, lpg terapeut, koppnings terapeut, kostrådgivare samt Spraytan artist. Hon gillar att få er mindre spända och piggare i musklerna. Gabriellas specialitet är Triggerpunktsbehandling. Fråga henne gärna om massage och kost! Kristina är utbildad lpg och spaterapeut. För den ultimata upplevelsen av välbefinnande har vi skapat ett paket där en klassisk ansiktsbehandling följs upp med en hot stonemassage.

Videos

hot stone massage theory För den ultimata upplevelsen av välbefinnande har vi skapat ett paket där en klassisk ansiktsbehandling följs upp med en hot stonemassage Tjänsten utförs en av våra seniora terapeuter som har minst 10 års erfarenhet av att utföra olika massage. De har dessutom lång erfarenhet av gravidmassage. Vi har även Gabriella som är certifierad hälsocoach, massör, lpg terapeut, koppnings terapeut, kostrådgivare samt Spraytan artist. Hon gillar att få er mindre spända och piggare i musklerna. Gabriellas specialitet är Triggerpunktsbehandling. Fråga henne gärna om massage och kost! Kristina är utbildad lpg och spaterapeut. Hot Stone Massage - ansiktsbehandling, fotvård, hudvård, vaxning, frisör, medicinsk fotvård, massage, acne, fotvårdsbehandling - företag, adresser, telefonnummer.

Hot stone massage stockholm massage solna - glidmedel

Kombo-boka Boka en Avboka. Denna behandling börjar med en avslappnande massage för att sedan övergå till en djupare rörlig koppning bindvävsmassage man avslutar behandling med att ligga med koppar i ca 20 min. Intimvaxningar erbjudes endast till kvinnor. hot stone massage stockholm massage solna

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *